UPDATE: O tragedie a avut loc astăzi în Munții Rodnei, unde o turistă a murit după ce a căzut într-o prăpastie de aproximativ 200 de metri, în zona Vârfului Corongiș.

Femeia care se afla cu un grup de turiști din Bistrița-Năsăud vizitaseră Poiana cu Narcise și au continuat traseul spre Vârful Corongiș.

Conform unor informații oferite de Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud, turista a alunecat pe o placă de zăpadă și a căzut de pe stânci. Ea nu a mai avut nicio șansă, fiind găsit cu leziuni incompatibile cu viața. Trupul ei a fost recuperat de un elicopter POA Brașov.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: „Un echipaj de pompieri ce încadrează șenilata, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația Sângeorz-Băi, SVSU Rodna, un echipaj Salvamont și echipaje din cadrul Jandarmeriei Bistrița intervin în munții Rodnei, zona Poiana cu Narcise unde o turista în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut în gol, aproximativ 30 de metri, de pe traseul de creastă al muntelui. Din primele informații victima este inconștientă“, a transmis ISU BN.

 

1 COMENTARIU

  1. Dora tot felul de ” telelei „, care se avanta aiurea prin tot felul de paduri, grohotisuri si locuri izolate, exact ca vaca muscata de ” streche ” … si fara sa fie echipati corespunzator . Omeneste este sa fie ajutati sa coboare ” cu picioarele si creierele lor incinse … pe pamant ” , dar ar trebui amendati si pusi sa plateasca costurile cu interventia lor, efectuata de salvamontisti si jandarmii montani. Numai asa acesti ” telelei ” pot fi temperati si obligati sa stea ” printre oamenii vii „… nu de multe ori… printre hai din cimitir !

SPUNE-TI PAREREA