Liberalii bistrițeni au organizat vineri o lansare oficială a candidaților la alegerile locale într-un cadru neconvențional, pe mica pajiște de la Turnul Dogarilor. Organizația PNL și-a prezentat canidații la Primăria Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud chiar odată cu debutul oficial al campaniei electorale.

Evenimentul găzduit de liberali s-a defășurat într-o atmosferă destinsă, mai degrabă tinerească: participanții au stat pe iarbă, s-a servit înghețată, cafea și cocktail-uri.

Pe scena amenajtă lângă Turnul Dogarilor au urcat candidatul la Primăria Bistrița care este și primar în funcție, Ioan Turc, candidatul la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, candidații aflați pe liste la Consiliul Local și Consiliul Județean. De asemenea, evenimentul a avut parte de susținere de la nivel național, prin prezența europarlamentatului Daniel Buda și a ministrului Afacerile Interne, Lucian Bode.

Este un moment important pentru că suntem în prima zi de campanie electrală și suntem într-o zi cu multiple smenificații. Ce se întâmplă cu Bistrița vde toată lumea, ce se întâmplă cu Bistrița este apreciat de cea mai mare parte dintre cei care locuim aici. Și am observat un fenomen interesant. Cei care vin în Bistrița din altă parte, parcă apreciază mai mult, dar vă spun de ce. pentur că ei nu sunt deranjați. Cei care locuim aici, plătim și factura deranjului. Este ceva care vine la pachet cu modernizarea“, a spus Ioan Turc.

Acesta a trecut în revistă realizările din mandatul său, vobind, totodată, despre planurile sale de viitor.

SPUNE-TI PAREREA