O femeie din Teaca a ajuns la spital după ce a fost agresată trei zile la rând de către partenerul ei în perioada sărbătorilor de Paște.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, este acum cercetat pentru violență în familie și reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița și rămâne în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile

„Ieri, 9 mai, bărbatul de 70 de ani, cercetat pentru violență în familie și reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, urmând ca la finalizarea acestora să fie formulată propunere legală, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița”, a informat IPJ BN.

Conform unui comunicat de presă, polițiștii au constatat faptul că în perioada 6-8 mai, în timp ce se aflau în locuința din Teaca, femeia, concubină a bărbatului de 70 de ani, ar fi fost agresată în repetate rânduri de acesta.

SPUNE-TI PAREREA