Emil Radu Moldovan Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: „Sunt 12 ani de proiecte, de investiții utile pentru întregul județ!

Da! Sunt 12 ani fără promisiuni electorale! Fapte, nu vorbe! Ani în care am bătut la pas județul nostru, în lung și-n lat!

Vă știu părerile, știu nevoile din fiecare comunitate și mereu m-am zbătut să le rezolv! Pentru că m-ați ales să vă fiu aproape, să fac proiecte utile, să găsesc soluții, să duc județul pe drumul dezvoltării!

Am făcut totul în echipă și fără să țin cont de culoarea politică! Alături de primarii județului, s-au implementat proiecte care au schimbat în bine fiecare comunitate.

Am făcut totul din respect pentru oamenii care și-au pus speranțele în mine, care cred în mine și în echipa de specialiști.

Vă sunt recunoscător pentru toată încrederea!

Am făcut totul datorită dumneavoastră.

Mi-ați oferit, prin vot, puterea de a face!

Dumneavoastră ați ales și veți alege calea pe care să o ia județul nostru, prin vot! Nimic din ce am făcut nu este al meu, ci al dumneavoastră și al generațiilor ce vor veni!

Sănătate, educație, investiții în siguranță, drumuri bune, cultură, deschiderea castelelor și a drumului către turism și sport, toate domeniile au fost și vor fi, în continuare, pe lista mea de priorități.

Județul nostru este un etalon de dezvoltare, fruntaș la atragerea de fonduri europene și proiecte ce au devenit modele de bune practici.

Prin puterea votului dumneavoastră, toate proiectele de dezvoltare vor continua!

9 Iunie, VOTEAZĂ ca Bistrița-Năsăud să rămână pe mâini bune!”

Material electoral comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Realizat de IKON AGENCY SRL 48860069/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

SPUNE-TI PAREREA