În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, AQUABIS anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 09 Mai 2024 începând cu ora 10:00 la ora 15:00 (estimativ), în orașul Beclean pe strada Poieni – total .

Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.

1 COMENTARIU

  1. În Beclean nu există strada Poieni. În Reteag este defectul pe strada Poieni. Mai nou Beclean este municipiu, în postarea de pe Facebook al celor de la Aquabis.

SPUNE-TI PAREREA