O situație deranjantă a fost semnalată astăzi, în comuna șanț din Bistrița-Năsăud, cu câteva ore înainte de startul oficial al campaniei electorale pentru primele alegeri din 2024. Conform unor fotografii și informații transmise presei locale de către o persoană din zonă, angajați ai Ocolului Silvic Izvorul Someșului Mare prestau muncă în folosul candidaților PNL; Marian Forogău și Robert Sighiartău, care au înlăturat azi bannerul electoral din centrul comunei.

Azi, în jurul orei 10:00, angajații Ocolului Silvic Izvorul Someșului Mare montau echipamente pentru a înlătura afișele electorale ale Partidului Național Liberal, care îl afișează pe primarul în funcție, Marian Forogău, alături de candidatul PNL la Consiliul Județean, Robert Sighiartău. Menționăm că, în momentul trimiterii acestui email, angajații erau pontați și se aflau în timpul orelor de serviciu. Este posibil ca, după publicarea acestei informații, situația să se modifice, apărând înregistrări cum că ar fi în concediu sau alte situații neașteptate. Atașăm și două fotografii pentru a atesta veridicitatea situației“, a scris persoana care a observat aceste lucruri.

Pe lângă aceasta, după cum se observă în imagini, cei puși la treabă nu au echiamentul necesar și nici calificarea de a lucra la înălțime, pe stâlpi de înaltă tensiune, fiind puși în pericol de această ocupație electorală.

SPUNE-TI PAREREA