Un incident șocant a avut loc astăzi la Rodna, unde un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost sfâșiat de un câine în timp ce se afla pe un teren agricol. Câinele care aproape l-a mutilat pe bărbat, dar și un alt câine aflat pe aceeași proprietate, sunt ai unui consilier local aflat primul pe lista celor de la Alianța Dreapta Unită.
Victima, mușcată pe brațe, picioare și în zona inghinală, a fost transportată de urgență la spitalul din Năsăud, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Bărbatul a fost atacat de un câine aflat în lanț, dar care avea o libertate de mișcare pe o distanță de aproximativ cinci metri. Incidentul a fost confirmat de către poliție.

Astăzi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Rodna, un bărbat a fost mușcat de un câine. La locul evenimentului polițiști au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani din Rodna în timp ce se afla pe terenul unui bărbat din aceași localitate ar fi fost mușcat de un câine. În urma leziunilor suferite, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin și vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bărbatul mușcat de câine pare să fie urmărit de tragedii. Acesta a fost reținut de poliție în noiembrie 2023, când surorile sale cu care locuia, în vârstă de 41, respectiv 52 de ani, au fost găsite moarte în casă, în stare de putrefacție. Ulterior, el a fost lăsat în libertate, nefiind găsite dovezi că femeile ar fi fost ucise.

Își păzește proprietatea cu câini!

Câinii implicați în incidentul de la Rodna aparțin consilierului local Dorin Morozan, aflat primul pe lista consilierilor depusă de Alianța Dreapta Unită, care îl susține ca și candidat la primărie pe Iosif Partene. Consilierul local s-a ales acum cu un dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin și vătămare corporală din culpă. Dar aceasta nu este singura sa problemă. Pe proprietatea păzită cu câini ar trebui să existe un drum de servitute care să deservează câteva zeci de persoane care au acces la terenurile lor agricole din zonă. Conform unor surse din localitate, Dorin Morozan refuză să mai lase oamenii să folosească acel drum de servitute și, mai mult de atât, îi pune în pericol prin prezența câinilor care sunt foarte agresivi. Mai mulți oameni sunt acum nemulțumiți și l-au dat în judecată pe consilier în problema drumului de servitute, iar incindentul de azi nu a făcut decât să le confirme temerile în privința câinilor.

SPUNE-TI PAREREA