Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a fost inclus în Top 100 manageri din România, în cadrul Galei Excelența în Management, organizată de Revista Capital.

„Becleanul printre cele mai bine administrate orașe din România!… S-a confirmat această postură onorantă și marți seara la Gala Capital Excelența în Management dedicată performanței manageriale în toate domeniile. Felicitări Beclean!… Felicitări beclenari!“, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Gala Excelența în Management reprezintă unul dintre numeroasele evenimente de tradiție organizate de revista Capital și este dedicată prezentării și premierii managerilor din România cu rezultate remarcabile și care reușesc să facă performanță, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl adminsitrează.
În cadrul galei sunt premiați manageri care conduc proiecte de succes din toate departamentele relevante: CEO, CFO, vânzări, marketing, HR, PR, CSR sau administrație publică.

Gala Capital Excelența în Management reunește constant peste 150 de persoane și este o oportunitate pentru a întâlni cei mai importanți specialiști în domeniile lor de activitate și pentru a crea conexiuni relevante în industrii diverse. La eveniment participă reprezentanți middle şi top management, personalităţi din mediul economic, financiar, politic, medical, cultural, sportiv și mass-media.

În cadrul Galei de anul acesta a fost lansat și proiectul special Capital Top 100 Manageri.

SPUNE-TI PAREREA