Un tânăr de 19 ani din Budacu de Jos se află în arestul poliției după ce și-a agresat tatăl. Tânărul este cercetat pentru violență în familie și a fost reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița. Tatăl său nu a vrut să formuleze plângere, dar fiul bătăuș a fost reținut oricum.

La data de 22 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de violență în familie, pentru care polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița s-au sesizat din oficiu, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr bănuit de comiterea faptei.

În fapt, în noaptea de 20/21 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la un scandal în familie, sesizat prin S.N.U.A.U. 112, iar din primele verificări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 44 de ani din Budacu de Jos ar fi fost agresat fizic de fiul lui cu care locuiește, un tânăr de 19 ani.

Bărbatul de 44 de ani nu a dorit să formuleze plângere, însă în urma cercetărilor efectuate și probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore.

În prezent, tânărul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA