Liceul tehnologic Agricol Bistrița, o școală cu o tradiție de peste 150 de ani, orgaizează, în perioada 23-25 aprilie, evenimentul Agro-Expoziția de Primăvară, eveniment care face parte din programul FAPPR „Schooltor de fermieri”, o inițiativă pentru și despre educația în agricultură.
Cu această ocazie, vizitatorii pot afla câte ceva din tainele agriculturii și pot vizita expoziții de animale, utilaje, logistică și tehnologie modernă, destinate domeniului agricol și mecanicii auto, precum și expuneri ale procesatorilor produselor agroalimentare.

Agenda activităților 23 aprilie 2024 „AgroExpoziția de Primăvară”:

9.00 – Primirea invitaților. Cuvânt de deschidere
9.30 – Tur al expoziției (vizitarea standurilor, activități demonstative și prezentări tematice)
12.30 – Educația și practica agricolă în Era Agriculturii 4.0 (prezentări și dezbateri tematice în spatiul AgroForum din Sala de Sport a liceului)
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița – Năsăud și Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR-Mândru că sunt fermier).

23 – 25 aprilie 2024: Zilele Porților deschise la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița

8 – 14 Primirea vizitatorilor (elevi și cadre didactice din școlile care se află în săptămâna „Școala Altfel” sau „Săptămâna Verde”), tur ghidat de către elevii voluntari LTAB prin campusul Liceului Tehnologic Agricol Bistrița.
Cupa Liceului Agricol Bistrița, la fotbal, 22 și 24 aprilie 2024, de la ora 13 – 16. Competiție între echipele liceelor bistrițene, în Sala de Sport a liceului.

SPUNE-TI PAREREA