Silviu și Ana Jarda, un cuplu de salvatori din Bistrița-Năsăud, au ținut un curs de prim ajutor într-un spațiu neconvențional: la biserică, după liturghie! Ei le-au arătat enoriașilro cum să își ajute semenii cu adevărat în caz de nevoie.

Silviu și Ana Jarda formează o familie de salvatori de nădejde și sunt foarte dedicați comunității din Sângeorz – Băi. Silviu este pompier militar la Stația din orașul stațiune, iar Ana este asistentă medicală la Substația Maieru din Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud.
La invitația părintelui paroh de la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, cei doi soți au profitat că au prins o zi de duminică în afara serviciului și au prezentat enoriașilor, după Sfânta Liturghie, măsurile de prim ajutor care pot fi aplicate în caz de urgență, până la sosirea echipajelor specializate.
Nu este prima acțiune de acest tip, colegii noștri se implică constant în viața comunității și sunt foarte apreciați de toți cei din jur.
Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă, iar asta fac colegii noștri în toate acțiunile pe care le fac“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA