Organizația municipală a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud și-a prezentant, în acest final de săptămână, echipa de consilieri propusă pentru Consiliul Local al Primăriei Bistrița. Partidul a venit cu o organizație reformată din temelii, care are, în proporție de 85%, oameni noi. De asemenea, 40% din echipă este reprezntată de femei, iar media de vârstă este de 42 de ani. Cei care formează echipa propusă pentru Consiliul Local provin din medii profesionale diferite, iar liderii politici ai PSD BN spun că, prin propunerea acestei liste, dovedesc că au învățat din greșelile trecutului și și-au făcut lecțiile!

Citește și:

PSD și-a lansat echipa de consilieri locali la Primăria Bistrița

Am înțeles în ultimii ani că pentru a reprezenta schimbarea în Bistrița, trebuie să începem cu noi. Bistrițenii asta ne-au transmis în 2020 și de atunci, zi de zi, om cu om, asta am făcut, am transformat din temelii organizatia noastră.
Venim astăzi în fața bistrițenilor cu o echipă nouă în proporție de 85%, cu aproape 40% femei, cu tineri dar și cu seniori care au construit Bistrița, din toate mediile socio-profesionale. O echipă cu o medie de vârstă de sub 42 de ani, cu oameni care au performat în carieră, condusă de un tandem ce a demonstrat cum să faci bine pentru oameni: Radu Moldovan și Gabriel Lazany! Dacă cineva poate să aducă #BistritaPeMainiBune, ei sunt! Noi toți le vom fi alături!“, a transmis Daniel Suciu, liderul organizației municipale PSD Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA