Unul dintre candidații la Primăria Chiochiș este asaltat de un atac dur și fără niciun menajament provenit chiar din interiorul familiei sale.

Mai exact, fiica sa, stabilită în București, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a dezvăluit că tatăl ei și-a bătut soția și copilu zilnic, ani de zile.

«Tatăl» meu este Antal Alexandru Ioan, cel din poză din dreapta. Am observat ca s-au tot produs confuzii! Pentru cine are nelămuriri, pot trimit certificatul de naștere în privat
Chiar vă rog să votați un individ care și-a bătut soția și copilul (eu) zilnic, timp de ani de zile.
Un monstru fără școală și fără nicio pregătire profesională! Unul care nu știe să scrie, un prefăcut și un manipulator. Un “tată” datorită căruia am suferit și m-am simțit mereu inutilă. Un neica nimeni care va spală creierii la fel cum a făcut cu toată poliția din județ, pe un litru de țuică sau niște bani.Votați! O să facă pentru comună și implicit pentru dumneavoastră ce a făcut toată viața pentru mine, fix nimic“, a scris pe Facebook fiica lui Antal Alexandru, Alice.

Alice a da mai multe declarații ziarului TimpOnline, în care a povestit despre viața pe care a dus-o alături de tatăl ei. Ea și-a schimbat numele de faimlie la 18 ani, renunțând la numele tatălui său. La rândul său, candidatul la Primăria Chiochiș, Antal Alexandru Ioan, a negat cele prezentate de fiica lui.

Nu este nevoie să mai spun nimic. Voi, cei care m-ați văzut crescând, știți deja adevărul!
Mulțumesc ca sunteți lângă mine și alegeți ce e bun și corect pentru voi!“, a scris tânăra pe Facebook.

Alexandru Antal are 51 de ani și are experiență ca șef de balastieră de 51 de ani. Acesta a fost și instructor de dans la Casa Armatei din Dej.

El a relatat și versiunea lui, pe pagina de Facebook:

 

Aceasta m-a acuzat public că aș fi abandonat-o și aș fi agresat-o fizic atât pe ea cât și pe mama sa în timpul căsătoriei.
Din păcate, nu toate matrimoniile au un sfârșit fericit iar cei care suferă cel mai mult sunt copiii. Rupți emoțional între doi adulți, rămân marcați pe viață de răni care uneori refulează sub diferite forme.
Alice a hotărât să o facă în forma care a determinat această explicație publică a mea.
Prima mea soție a intentat actiune de divorț care s-a finalizat cu sentința civilă în 2005. Eu mă aflam în Spania unde am plecat în 2003. Soția mea nu mi-a spus de acțiunea de divorț. Eu trimiteam bani periodic, astfel că, chiar cu o zi înainte să aflu că sunt divorțat, am trimis o sumă de bani special pentru biroul lui Alice.
Prin sentința civilă am fost obligat la plata sumei de 77,50 lei pensie alimentară dar eu am trimis mereu mult mai mult. Dovadă sunt chitanțele de trimitere a banilor pe care le atașez la finalul acestui document.
Alice era la grădiniță când eu am plecat la muncă în Spania, poate mama sa nu i-a comunicat faptul că eu trimiteam banii de pensie alimentară și a crescut-o manipulând necesitatea ei emoțională de prezența tatălui.
După trei ani mi-am refăcut viața alături de o femeie minunată care m-a acceptat și de cele mai multe ori, ea trimitea banii fostei mele soții, dovadă fiind chitanțele pe care apare numele ei anterior căsătoriei noastre.
Aș fi avut drept să intentez acțiune de partaj, să solicit jumătate din casa pe care am construit-o în Braniștea, dar am ales să renunț în favoarea fostei soții din cauza fiicei mele.
După repatriere, am avut o relație foarte bună, Alice venea la noi în Bozieș, chiar cu fosta soție relația a fost una bună.
La un moment dat, fosta soție i-a interzis să mai vină la noi, nu mi-a dat explicații, dar eu continuam să-mi fac datoria față de Alice, de data aceasta, nu trimiteam banii poștal ci îi dădeam în mână, de multe ori de față fiind polițistul satului ca măsură de precauție. În viață este bine să fi precaut, dovadă această situație care ar fi putut fi deosebit de complicată pentru mine dacă nu aș fi avut dovezi pe care să le prezint.
Dacă ar fi fost vorba de violență, cu siguranță că în acțiunea de divorț s-ar fi specificat acest fapt iar acuzațiile de infidelitate nu au fost demonstrate, completul de judecată specificând doar că ,,pârâtul a avut un comportament necorespunzător,,
Eu fiind absent din necunoștință de cauză, nu am avut nici cel mai elementar mod de a mă apăra. Hotărârea judecătorească fiind dată doar pe mărturia fostei soții.
De aceea am hotărât să public sentința de divorț, aceasta fiind document care demonstrează că până acum, nu am fost acuzat de agresiune fizică de nici una dintre ele“, a relatat el.

 

În discuție a intervenit și fosta lui soție, Clementina Cojan.

Cred ca ,cea sau cel care ți-a dictat sa scri aceasta fabuloasa și plină de ,,lacrimi amare’*,poveste ,nu știe ca în spatele acestor cuvinte pline de ,,iubire ,afecțiune și îndatoriri parintesti*,se ascunde un ,monstru care la o întâlnire în direct,tată-fiică nu o să știe să reproducă nimic din ce a scris aici,poate dacă învață textul pe de rost.Ce zici,tatăl lui Alice și fostul soț ,al meu la o întâlnire deschisă între noi 3????Vrem să vedem până unde ajungi cu nesimțirea și manipularea????Ai curajul să vorbești așa în fața noastră,privindu-ne,direct în ochi?????“, a scris fosta lui soție.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA