Un eveniment special, pentru nostalgicii scenei rock din România, este organziat de Soho Music Hall în data de 17 mai, de la ora 18:30, la Sala Polivalentă din Bistrița (Sala Polivalentă din Parcul Municipal).

Facem tot ce putem să aducem oraşului un aport cultural pozitiv şi suntem foarte încântați să anunțăm că pe data de 17 mai 2024 la Sala Polivalentă Bistrița ( strada Vasile Conta nr.1- din parc) vor concerta legendarii:
IRIS cu Cristi Minculescu Valter&Boro
COMPACT cu Paul Ciuci
Vă aşteptăm cu mare drag la acest eveniment special să cântâm împreună piese ca:
„Vis pierdut”, „Floare de Iris”, „De vei pleca”
” Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Un Alt Început” şi multe altele“, au transmis organizatorii.

Accesul se face pe bază de bilet, fiind disponibile patru categorii de bilete:

VIP – 315 lei (include foto afis cu autograful artistilor / locurile cele mai bune din sala/ racoritoare gratis de la bar)
Categoria 1 – 242 lei
Categoria 2 – 210 lei
Categoria 3 – 189 lei

Dată:17 mai 2024
Acces: 18:30
Locație: Sala Polivalentă Bistrița ( cea veche) – strada Vasile Conta nr 1

Locurile vor fi pe scaune doar, categorizate în funcție de amplasament.
Bilete găsiți la acest link sau în linkul din eveniment.
https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-concert-compact…/

IRIS Cristi Minculescu Valter & Boro

Componență: Cristi Minculescu (voce) din 1980
Doru Borobeică (chitară bass) din 1984
Valter Popa (chitară) din 1986
Mihai Dumitrescu (tobe) din 2017
Când spui Iris Cristi Minculescu, Valter Popa & Boro ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua să fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

COMPACT cu Paul Ciuci

Trupa Compact a luat fiinţă în 1977, la Cluj, însă a intrat în atenţia publicului abia în 1981, an în care şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor. A fost un început de drum, compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului deosebit şi timbrului său aparte, iar în scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România.

SPUNE-TI PAREREA