144 de locuri de parcare vor fi construite, în curând, pe strada C.R. Vivu din Bistrița. Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat că s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

Parcare la sol cu 144 de locuri pe strada C.R. Vivu!
Am semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reconfigurare a parcării de pe strada C.R. Vivu care deservește blocurile 1, 2, 4 și 8, unde vor exista 144 de locuri de parcare la sol.
Reamintesc că acest amplasament nu era potrivit pentru o variantă etajată, deoarece s-ar fi obținut 150 de locuri de parcare, dar cu un cost suplimentar de cel puțin 3 milioane lei.
Sectorul reamenajat va fi prevăzut cu iluminat public nou, va avea și un loc de joacă, iar pentru fiecare 5 locuri de parcare va fi plantat un copac, zona fiind împrejmuită și cu arbuști mici.
De asemenea, aici vor exista 3 stații de încărcare a autovehiculelor electrice, dar și o insulă ecologică cu 10 pubele îngropate.
Continuăm în ritm susținut amenajarea de parcări în oraș, pentru a compensa deficitul de locuri de parcare după implementarea proiectelor mari de mobilitate!“, a transmis Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA