După ani de rivalitate politică și conflicte peste care nu s-a putut trece tocmai ușor, Daniel Suciu (PSD) și Traian Ogâgău (fost PNL), și-au dat mâna în cadrul unui eveniment la Sângeorz-Băi. În fotografie au apărut și liderul PSD BN, Emil Radu Moldovan, dar și tânărul ministru Bogdan Ivan.

Daniel Suciu și Traian Ogâgău au fost rivali politici la două rânduri de alegeri locale, când ambii au candidat pentru primăria Sângeorz-Băi. Anul acesta, niciunul dintre ei nu mai aspiră la funcția de primar al orașului-stațiune, așa că apele s-au liniștit.

Mai mulți oficiali din cele două partide au fost prezenți la inagurarea stadionului din Sângeorz-Băi, proiect conceptu de Traian Ogâgău și finanțat cu aportul lui Daniel Suciu pe vremea când era ministru al Dezvoltării.

Bine faci, bine găsești, chiar dacă și peste ani! A trecut patima vremurilor când la Sângeorz-Băi se vorbea de rivalitatea dintre doi oameni, iar azi m-am întors să ne bucurăm de un stadion modern care va dăinui mult timp de azi înainte. E simplu și trebuie să spunem acest lucru: Primarul Traian Ogâgău a făcut proiectul, iar ministrul Daniel Suciu a finanțat această bijuterie, în 2019. Restul sunt povești! Sărbătoarea a fost întregită de prezența gloriilor Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuș și Lucian Sănmărtean, adevărate exemple pentru micii fotbaliști ai Sângeorzului și Văii Someșului. Voie bună tuturor și sunt onorat că am fost parte a acestei bucurii. PS-Cristi Pop, te felicit. Pentru zbaterea și contribuția ta nevăzută, dar atât de importantă!“, a transmis Daniel Suciu pe pagina sa de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA