Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a aflat azi alături primarul Paul Știr, în comuna Căianu Mic, unde a distribuit raportul de activitate al Consiliului Județean.

 

Paul Știr, unul dintre cei mai performanți primari ai județului, candidează pentru un nou mandat.

Cine nu are un OM ca Paul Știr în echipă, are un mare minus! Ambițios, profesionist, harnic, cu drag de oameni, iar calitățile pot să continue!
Ca Primar al comunei Căianu Mic acesta a demonstrat, fără dar și poate că este un om #deVotat și a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Însă, proiectele merg și mai departe, pentru că dezvoltarea comunei nu are limite! Paul mă bucur tare mult că ești parte din echipa #PSD și îți voi fi alături mereu! Spor la treabă, în continuare! Căianu Mic este pe #MâiniBune cu Paul Știr!“, a transmis Radu Moldovan.

Paul Știr și-a reconfirmat intenția de a candida în fața alegătorilor săi, exprimându-și, evident, susținerea față de Radu Moldovan, la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

„Prieteni dragi, în 9 iunie, avem alegerile
locale! Voi candida la funcția de Primar al comunei Căianu Mic din partea PSD, iar la funcția de Președinte al Consiliului Județean îl voi susține pe domnul Emil Radu Moldovan!
Merg alături de Emil-Radu Moldovan,
deoarece, acest OM, în ultimii 12 ani a fost alături de mine și de comunitatea noastră!
Am încredere că, vom dovedi încă o dată că suntem cea mai unită comunitate din județul nostru! Rămânem UNIȚI, continuăm ÎMPREUNĂ!“, a scris Paul Știr pe pagina sa de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA