Un incident grav a avut loc în această dimineață pe șantierul unor blocuri aflate în construcție, pe strada Libertății di Bistrița.
Conform unei informări a ISU BN, o persoană a căzut de la aproximativ 15 m înălțime.
La fața locului au ajuns un echipaj al ambulanței și poliția.

UPDATE : Când au ajuns echipajele la locul solicitării, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din nefericire a fost declarat decesul la fața locului.

UPDATE2: Bărbatul avea 40 de ani, era din Bistrița și a căzut de la etajul VII al blocului aflat în construcție. În prvința accidentului fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud.

Astăzi, 10 aprilie, polițiștii Biroului de Investiții Criminale au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în municipiul Bistrița, o persoană a căzut de la înălțime, fiind în stare de inconștiență.
Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 40 de ani din Bistrița, în timp ce efectua lucrări la etajul VII al unui bloc în construcție, ar fi căzut de la înălțime. Din nefericire, bărbatul a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.
De asemenea, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, pentru efectuarea de verificări de specialitate“, a trasmis IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA