Asociația POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, își propune în această primăvară să aducă tinerilor din județ, aflați în căutarea propriei vocații, evenimentul „Târgul de viitor”, în intervalul 10-11 aprilie, miercuri între orele 13:00 – 18:00, respectiv joi, 10:00 – 16:00.  

Evenimentul se adresează cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ.   

Prezente la ediția aceasta vor fi 24 de universități și avem pregătite câte un workshop în fiecare zi, începând cu orele 14:00. Anul trecut au participat 2.000 de elevi, având prezente 20 universități naționale și numeroase firme cunoscute la nivel local și nu numai. 

Târgul de viitor are ca sponsor principal Stewo. Inițiativei i s-au alăturat și companiile Teraplast și BRD Group Societe Generale. Partenerii acestui demers sunt: Complexul Muzeal Bistrița – Năsăud și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud. 

Pentru alte detalii legate de eveniment ne puteți contacta la:
Email: anca.raicu@pov21.ro
Telefon: 0752 068 513 (Anca Raicu)
Web: www.pov21.ro
Facebook: POV

SPUNE-TI PAREREA