Ca urmare a avariei care a fost remediată sâmbătă, 6 aprilie 2024, din cauza amplorii lucrării și a orei târzii de finalizare a acesteia, o serie de detalii tehnice nu au fost optimizate. Prin urmare, în vederea optimizării acestora, anunțăm consumatorii că în data de 9 aprilie 2024, în intervaul orar 10.00-13.00, întrerupem furnizarea apei potabile în localitatea beclean, partea d ejos a orașului de la BCR până la Drumul Chochișului, străzile Valea Viilor, Ion Creangă, Mihail Kogălniceanu, Avicola, Piața Libertății – parțial Liviu Rebreany, George Coșbuc și Someșului.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se va afla la fața locului și va lua toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 037274247

SPUNE-TI PAREREA