Cel puțin patru zile cu vreme frumoasă și caldă se anunță, în Bistrița-Năsăud, în următoarea perioadă. Temperaturile vor ajunge și la 25°C .

Cel puțin 4 zile de vreme frumoasă, în județ, săptămâna viitoare! Cu posibilitate de prelungire..
Soare mult, temperaturi în creştere care vor sălta spre valori estivale !! Se vor înregistra, astfel, maxime diurne de 25°C sau chiar peste!
Diminețile, pe fondul cerului senin, minime spre 5°C, cu valori sub această limită în depresiuni“, a informat ONG Meteo.BN.

Și la nivel național, meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, incluzând și zilele de Florii și de Paști. Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toată țara.

Potrivit estimărilor emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în perioada 8 aprilie-6 mai, atunci când pică Floriile, 1 Mai și Paștele, temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Prognoza meteo în săptămâna 8-15 aprilie Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo în săptămâna 15-22 aprilie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Cum va fi vremea de Florii (săptămâna 22-29 aprilie)

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cum va fi vremea de Paşte (săptămâna 29 aprilie – 6 mai)

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

SPUNE-TI PAREREA