Primarul în funcție al comunei Telciu, Sever Mureșan, a trecut la PMP și candidează pentru un nou mandat. Decizia vine după ce el a fost retras din PSD.

Conform propolitica.ro, informația fost confirmată chiar de Sever Mureșan, urmând ca anunțul official să fie făcut de liderul PMP local și secretarul general al acestei formațiuni politice, Ionuț Simionca, și el candidat al Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-FD) la președinția Consiliului Județean.

Pentru data de 9 iunie 2024, pentru primăria Telciu au intrat în luptă următorii: Sever Mureșan, primar în funcție, Ioan Cordoș, PSD, Vasile Pupeză, PNL, Ioan Pop, AUR.

2 COMENTARII

  1. Tot Sever Muresan o sa câștige alegerile pentru că e un om deosebit , sunt acei contestatari (cei care nu știu bine să-și scrie numele) , care nu știu altceva decât să strige hoții . Ar trebui să facă asta atunci când sunt în fața oglinzii. . Mult succes domnule primar.

  2. Nu ma refer la domnul Muresan … ci fac o remarca la modul general . Treburile merg prost in tzara asta , pentru ca primarilor li se permite sa faca politica , nu administratie publica. Primarul, prin nici o lege, nu are atributiuni politice si ar trebui , asa cum li se interzic institutiilor de forta publica sa faca parte din partide politice, tot asa, nici primarii sa nu poata face parte din nici un partid politic, el trebuind sa fie specializat in administrtie publica si chiar daca este ” ales „… sa fie cu adevarat al tuturor cetatenilor respectivi . Degeaba-si vopseste ” gardul ” in alta culoare, daca in esenta lui, acesta nu face administratie ci efectiv doar politica si acced spre aceasta functie persoane total paralele cu administratia , fara sa fac referire la un oarecare primar, fie el ” de cea , ori de hais… ” !

SPUNE-TI PAREREA