Doi bărbați din Bistrița-Năsăud își vor petrece următoarea perioadă după gratii, în urma săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier. Unul dintre ei a primit peste trei ani de închisoare cu executare pentru că s-a sustras de la prelevarea probelor biologice. Un alt bărbat va face închisoare aproape doi ani pentru consum de alcool și substanțe psihoactive. Aceștia au fost escorați zilele trecute la penitenciar.

 

„La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, un bărbat de 35 de ani din Sângeorz-Băi a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și o lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul de recoltare sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Totodată, un altul, în vârstă de 27 de ani din Măgura Ilvei, a fost condamnat la pedeapsa de 1 an, 9 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Cei doi au fost escortați și încarcerați de polițiști în penitenciar“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA