Un tânăr de 25 de ani a fost percheziționat de jandarmii bistrițeni care se aflau într-o acțiune de patrulare pe Calea Moldovei din municipiul Bistrița. Acesta a atras atenția jandarmilor care au considerat că are un comportament suspect.

„Jandarmii bistrițeni au găsit asupra unui bărbat de 25 de ani, 40 de plicuri în care se aflau substanțe susceptibile de a avea efecte pshihoactive!
Aflați într-o acțiune de patrulare, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au observat în cursul nopții de joi spre vineri, pe strada Calea Moldovei din municipiul Bistrița, un bărbat care avea un comportament suspect.
În urma legitimării/verificării persoanei și a executării controlului corporal preventiv, asupra acestuia au fost găsite 40 de plicuri în care se afla o substanță vegetală de culoare galben-verzui.
Pe numele tânărului de 25 de ani din Bistrița, au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr.143/2000, art. 4, alin. 1).
Persoana, documentele și plicurile găsite asupra acesteia au fost predate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor“, se arată într-o informare a Jandarmeriei Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA