O finanțare de un milion de euro asigurată de Uniunea Europeană prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale va ajunge la Căianu Mic pentru realizarea proiectului „Drumuri Agricole în Comuna Căianu Mic“, după cum a anunat primarul Paul Știr.

Încă o veste bună!
Prieteni dragi, vă anunț cu bucurie că, proiectul nostru Drumuri Agricole în Comuna Căianu Mic, Județul Bistrița-Năsăud, a fost APROBAT la finanțare!
Valoarea proiectului este de 1 mil euro, iar finanțarea va fi asigurată de Uniunea Europeană prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale!
Astfel, prin acest proiect vor fi modernizați 10 km de DRUMURI AGRICOLE care vor deservii exploatațiile agricole de la nivelul întregii comune!
Cu ajutorul acestor investiții, vom rezolva în integralitate principalele tronsoane de drumuri agricole din localitățile Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu-Poieni!
S-a muncit mult la realizarea și depunerea acestui proiect și vreau să aduc mulțumiri, în primul rând, harnicilor mei colegi, colaboratorilor noștri, domnului Președinte al Consiliului Județean, Emil-Radu Moldovan, pentru susținerea acordată, precum și reprezentanților Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pentru profesionalismul manifestat!
Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate!“, a transmis Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA