Supercom SA aduce la cunoștința cetățenilor din Municipiul Bistrița (inclusiv localitățile componente), că s-a încheiat etapa de distribuire a pubelei verzi, pentru colectarea optimă a deșeurile reciclabile din sticlă, pe toate străzile. Aceasta distribuire s-a derulat în perioada 9 decembrie 2023 – 31 martie 2024, conform programului anunțat în prealabil.

Din motive obiective, o parte din cetățenii Municipiului Bistrița nu au intrat în posesia pubelei verzi pentru că nu au fost găsiți la domiciliu în perioada programată. Prin urmare, adresăm o rugăminte către toate persoanele care locuiesc în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente și care nu au primit pubela verde, să vină să ridice acești recipienți de colectare de la sediul Supercom SA str. Drumul Cetății nr. 11. Programul de ridicare a pubelei verzi de la sediul Supercomse face în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Pubela verde se va ridica pe baza actului de idenitate și a semnăturii olografe în procesul verbal de predare/ primire a pubeleri verzi.

SPUNE-TI PAREREA