O echipă de elevi de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu“ din Bistrița a obținut locul I la Booktrailer Film Festival, un concurs organizat de Colegiul Național „Spiru Haret” din București, în colaborare cu. Liceul Științific „A. Calini” din Brescia, Italia. Elevii de la „Rebreanu“ au ales cartea „De ce fierbe copilul în mămăligă” de Aglaja Veteranyi și au realizat o producție foarte creativă. Ei au fost coordonați de către profesorul Dan Coman.

BOOKTRAILER FILM FESTIVAL, concursul de book-trailer organizat de Colegiul Național „Spiru Haret” din București, în colaborare cu. Liceul Științific „A. Calini” din Brescia, Italia, a atras atenția unui grup de elevi de la „Liviu”, din clasa a X-a E, mai exact Mihnea Groze, Sonia Hojda, Bianca Marchiș, Bogdan Cătălin Senatovici, Loránd Vinter, Dana Voica, Mara Riana Vîrtic și Raisa Andreea Olteanu. ȘI-au spus „de ce nu?”, au ales o carte (și nu orice carte, ci „De ce fierbe copilul în mămăligă” de Aglaja Veteranyi) și, coordonați de profesorul Dan Coman, s-au pus pe treabă. Au realizat book-trailerul, l-au înscris la concurs și au așteptat. Vestea de astăzi i-a făcut să sară în sus de bucurie: au obținut PREMIUL i și s-au calificat la eta internațională a festivalului.
Felicitări și succes la etapa următoare!“, este mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a Colegiului Național „Liviu Rebreanu“ Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA