PNL Bistrița-Năsăud a lanast un atac public către PSD după cel mai recent raport al Direcției de Sănăate Publică privind calitatea apei din Bistrița-Năsăud. Conform raportului care scoate în evidență rezultatul unor analize privind calitatea apei pe anul 2023, reiese că apa din mai multe surse este contaminată cu E.Coli, Enterococi și bacterii coliforme. Chiar și așa, AQUABIS a majorat, din nou, tarfiele la apă și canalizare, începând cu 11 aprilie 2024.

#AquabisulFamiliei dă de lucru #SpitaluluiLor !
Direcția de Sănătate Publică a găsit în apa din râul Bistrița, care este tratată de Aquabis și ajunge la populație pentru consum, E.Coli, Enterococi și bacterii coliforme!!! Apa netratată corespunzător de Aquabis, unde Consiliul Județean este acționar majoritar iar fratele șefului CJ este ștab, ar ajunge la peste 1.300 de consumatori din municipiul Bistrița.
Concluzia? Aquabis oferă de lucru Spitalului Județean. O mână spală pe alta. Sau cum spune cineva…sănătatea bistrițenilor este #pemâinibune“, este postarea făcută pe pagina oficială de Facebook a PNL.

Puteți consulta raportul Direcției de Sănătate Publică AICI!

SPUNE-TI PAREREA