Un copac a căzut, în această dimineață, peste o mașină în care se aflau șapte persoane, în localitatea Mureșenii Bârgăului. La fața locului au ajuns pompierii militari, pentru a asigura măsurile de prim ajutor. Aceștia au găsit, la locul accidentului, șapte persoane persoane din care doi adulți și cinci copii.Trei copii cu vârste între patru și 13 ani au ajuns la spital.

„La spital vor fi transportați trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și patru ani, doi dintre ei acuză dureri la nivelul feței și unu dureri lombare. Copiii vor fi însoțiți la spital de mama lor în calitate de însoțitor, acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi și tatăl nu au nevoie de îngrijiri medicale“, a informat ISU BN.

La volan se afla un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău.

În această dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit pe Drumul Național 17, în Mureșenii Bârgăului la un eveniment rutier.

La locul accidentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița. condus de un bărbat de 47 de ani din Letea Veche, județul Bacău a fost avariat de un copac căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile,
Pentru investigații medicale, trei dintre pasageri cu vârste curpinse între 4 și 13 ani au fost transportați la spital.
Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat o valoare negativă.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA