Alianța Dreapta Unită, formată din USR și PMP, și-a anunțat astăzi o parte din candidații la alegerile locale. La Primăria Bistrița candidează Călin Stan, actual viceprimar. La Consiliul Județean Bistrița-Năsăud intră în competiție cu Radu Moldovan și Robert Sighiartău liderul PMP, Ionuț Simionca.

Îmi doresc și consider că este momentul unui nou început pentru Bistrița-Năsăud. Și acesta este și sloganul Alianței Dreapta Unită la nivelul județului Bistrița-Năsăud: un nou început pentru Bistrița-Năsăud! Și el presupune că trebuie să punem capăt celor două fenomene care ne-au pus în situația în care ne aflăm astăzi. Unu, politizarea excesivă a județului. Și aici trebuie să facem o schimbare majoră, o schimbare prin care resursele județului să nu mai fie distribuite pentru clientela politică, să fie distribuite pentru proiecte, pentru dezvoltarea comunităților. Să nu fie banii județului distribuiți doar pe criterii politice. Cei care au condus județul nostru, fie PSD, fie PNL, l-au izolat, l-au izolat de marile proiecte dezvoltare, l-au izolat din perspectiva oportunităților și toți cei care și-ar fi dorit să investească în județul nostru nu au putut pentru că noi am fost trimiști de către PNL și PSD într-o zonă de izolare. Au tranzacționat votul bistrițenilor pentru funcții politice, miniștri, nu pentru proiecte, cum ar fi Autostrada Nordului“, a declarat Ionuț Simionca.

O să urmeze mai bine de 70 de zile grele în care colaborăm pentru municipiul Bistrița și, în același timp, schimbăm idei pe plan local cu fiecare candidat. Am 34 de ani, intrat în politică, în USR, în 2016, iar de la finalul lui 2020 sun viceprimar al municipiului Bistrița. De ce candidez pentru Primăria Municipiului Bistrița? Pentru că îmi doresc un oraș modern, un oaș curat, un oraș prosper, un oraș mai prietenos cu mediul, un oraș în care să se dezvolte locurile de muncă și , în același timp, partea economică“, a spus Călin Stan.

De asemenea, alianța a anunțat candidații la Primăria Beclean (Caiud Ioan Cârcu), Primăria Sângeorz-Băi (Niculae Ioan Pantelimon), Feldru (Sângeorzan Artene), Monor (Dorin Arsinte), Ilva Mare (Dana Pop), Cetate (Hăbălău Grigore) și Leșu. Alianța Dreapta Unită va avea candidați în toate cele 62 de UAT-uri din Bistrița-Năsăud (Pop Ioan).

SPUNE-TI PAREREA