Un tânăr de 15 ani a fost atacat de alți doi minori, în vârstă de 15 și 16 ani. Altercația a avut loc în fața unui hipermarket de pe Calea Moldovei din Bistrița și a intervenit un echipaj de jandarmi care se aflau în patrulare. Adolescentul care a încsat mai multe lovoturi a fost transportat la spital.

Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tânăr de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv în plină stradă, în zona unui hipermarket de pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bistrița. Un echipaj de Jandarmerie care se afla într-o acțiune de patrulare în zona respectivă a intervenit imediat pentru oprirea acestora.
Având în vedere multiplele lovituri ale celor doi, jandarmii au solicitat la fața locului o ambulanță iar tânărul în cauză a fost transportat la spital.
Jandarmii au întocmit pe numele celor doi atacatori actele de sesizare pentru infractiunea de loviri sau alte violențe. Totodată, cei doi au fost sancționați și cu cate 500 lei amendă fiecare pentru provocarea scandalului. (Legea nr 61 din 1991, art 2 pct 24)“, se arată într-o informare a Jandarmeriei.

SPUNE-TI PAREREA