„Târgul de viitor“, cel mai important eveniment care aduce față în față tinerii și angajatorii, va avea loc din nou, anul acesta, în perioada 10-11 apilie, în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. 2.000 de elevi, peste 25 de universități naționale și numeroase firme cunoscute la nivel local și nu numai au participat anul trecut la eveniment.

Și în acest an, companiile bistrițene sunt invitate să-și prezinte oferta locurilor de muncă orientate pe preferințele și dorințele viitorilor absolvenți.

Asociația POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, își propune în această primăvară să aducă tinerilor din județ, aflați în căutarea propriei vocații, evenimentul „Târgul de viitor”, în intervalul 10-11 aprilie, miercuri între orele 13:00 – 18:00, respectiv joi, 10:00 – 16:00“, se arată într-un comunicat de presă al asociației.  

Public țintă 

Ne adresăm cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ.   

 Scopul nostru 

Susținem educația continuă prin colaborarea dintre instituții, companii locale și ONG-uri. Deschidem orizonturile tinerilor și-i invităm să cunoască atât oportunitățile pe care le oferă învățământul superior, cât și numeroasele oportunități de angajare sau de viitoare cariere.   

Ediția trecută 

Anul trecut au participat 2.000 de elevi, având prezente peste 25 de universități naționale și numeroase firme cunoscute la nivel local și nu numai.  

De ce să-ți implici compania în acest proiect?  

În cadrul evenimentului „Târgul de Viitor”, companiile bistrițene sunt invitate să-și prezinte oferta locurilor de muncă orientate pe preferințele și dorințele viitorilor absolvenți. Termenul limită de înscriere este 3 aprilie, urmând ca mediatizarea să pornească în data de 4.  

Pentru alte detalii legate de eveniment și înscriere ne puteți contacta la: 

Email: gavrila.urs@pov21.ro
Telefon: 0753 488 140 (Gavrilă Urs)
Web: www.pov21.ro
Facebook: POV21

SPUNE-TI PAREREA