OK Shopping Center, cel mai nou mall care se deschide la Bistrița, se află pe ultima sută de metri cu lucrările.
„Suntem în formație completă pe șantier şi aşa arată ziua noastră de muncă. Mai avem atât de puţin până la inaugurarea din 28 martie…
Dăm tot ce avem mai bun pentru a crea un spațiu care să vă încânte și să vă inspire. Sperăm să ne iasă“, este mesajul publicat pe pagina oficială a complexului comercial.

Complexul este situat pe Drumul Cetății nr. 85 și se deschide joi, 28 martie, de la ora 11.00.

OK SHOPPING CENTER este cel mai îndrăzneţ proiect al dezvoltatorului Marius Negrea. Spațiul va cuprinde o varietate de magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi peste 600 de parcări.

Ne dorim ca OK SHOPPING CENTER să reprezinte mai mult decat un simplu centru comercial, ci un hub al comunităţii, gândit şi realizat de bistriţeni pentru bistriţeni.
Conceput în două etape, la final va cuprinde o varietate de magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi peste 600 de parcări: un loc unde bistriţenii se pot întâlni, socializa şi se pot bucura de o experienţă autentică.
Ne angajăm să continuăm să lucrăm cu aceeaşi determinare pentru a finaliza acest proiect la un standard cât mai înalt şi să-l oferim comunităţii“, a transmis agenția Consult Imobil, recent, într-un comunicat de presă.

 

SPUNE-TI PAREREA