ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a marcat Ora Pământului alături de TeraSteel prin intermediul unei acțiuni de ecologizare. Acțiunea s-a desfășurat vineri, 22 martie, și cei implicați au adunat peste o tonă de deșeuri.

Sărbătorim Ora Pământului, alături de noul partener TeraSteel, printr-o acțiune de ecologizare.
Una dintre companiile importante din județul nostru – TeraSteel – a ales să se implice alături de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud pentru a susține și dezvolta proiectele noastre din domeniul educației. Și cel mai bun mod de a începe acest parteneriat a fost o acțiune de ecologizare a Pădurii Sărățel din zona DN 15 A, afectată de abandonul deșeurilor în natură, acțiune desfășurată vineri, 22 martie.
Peste 1.000 de kg de deșeuri menajere și reciclabile au fost adunate de echipele TeraSteel și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. Ne dorim ca prin exemplul nostru să inspirăm cetățenii județului nostru, autoritățile publice locale și companiile să se implice în efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat.
Haideți să ne implicăm cu toții, să respectăm mediul în care trăim, să dăm valoare deșeurilor și să nu le mai aruncăm în natură!”, a transmis AI Deșeuri.

SPUNE-TI PAREREA