Cei care vor să iasă din casă în acest weekend, au de unde alege când vine vorba de cele mai tari concerte. Vița de Vie și Bucovina, două dintre cele mai cunoscute și îndrăgite trupe rock din România, vin la Soho Music Hall. De asemenea, sâmbătă, iubitorii de concerte LIVE își dau întâlnire cu o trupă tânără, dar cu un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge.

Iată programul:

Vineri, 15 martie. Bucovina readuce ritmurile Folc Hevi Blec intr-un concert live in Bistrita, la Soho Music Hall, pe 15 martie. In deschidere, ca de atatea ori in ultimii 24 de ani, o trupa noua, de data asta – Ace111 Crew, din Suceava.
Bilete se pot procura în felul următor:
– la intrare în seara evenimentului
– la numărul de telefon 0741434100 şi la Soho
Preț bilet: 80 ron

Sâmbătă 16 martie. Nuanțe celebrează în această primăvară 5 ani de la primul lor album, intitulat „Două Minute” și singura modalitate de a petrece cum se cuvine este un turneu aniversar prin țară.
Așadar, caravana distracției ajunge pe 16 martie în Bistrița la Soho Music Hall. Hai la dans!
Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat trei albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019, „Eva” în luna mai a anului 2021, iar în 2023 a luat naștere albumul ,,Cântece Mute”.
Alternative funk grunge de la malul Argeșului până în Trivale, de la fenta lui Dobrin până la infinit.
Membrii trupei:
Edi Bolbea – voce&bass
Andu Stoia – chitară
Gabriel Arsene – tobe

Duminică 17 martie. Vița de Vie este cea mai cunoscută şi îndrăgită formație de rock alternativ din România. A fost înființată in 1996 si până în prezent are 10 albume lansate.
Caracterizată de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emoție ṣi energie, Vița de Vie este cea mai premiată formație românească, fiind răsplătită de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate.
Showurile incendiare, producția meticulos gândită şi atenția la detaliu fac din Vița de Vie cel mai bun produs românesc de profil de după 1990.

Bilete: 100 ron: primele 50 ( presale)
120 ron: preț normal

SPUNE-TI PAREREA