Locuitorii orașului Beclean care sunt eligibili pentru servicii de recuperare gratuită se vor putea bucura, în curând, de aceste beneficii. Centrul Social de Zi a primit, de curând, licența de funcționare pentru terapii, prevenire și consiliere.

Primăvara vine cu o veste foarte bună! Centrul Social de Zi al orașului Beclean este acum licențiat să funcționeze ca și „Centrul de zi de asistență și recuperare Beclean“ (Nr. 6186 din 27.02.2024 și „Centrul de zi de prevenire, evaluare și consiliere persoane cu adicții“ (Nr. 6187 din 27.02.2024).
Beneficiarii serviciilor oferite în mod gratuit sunt locuitori ai orașului Beclean, iar totodată toți cei care doresc să se bucure de terapiile disponibile vor putea face asta în curând!
Investiția în infrastructura de sănătate este o prioritate pentru administrația locală.
Mulțumesc tuturor pentru încredere!“, a transmis primarul orașului, Nicolae Moldovan.

Centrul Social de Zi oferă servicii socio-medicale complexe, mai precis oferă terapii cu unde șoc Shockwave, Drenaj limfatic, Magnetoterapie, Electroterapie, Kinetoterapie, Terapie prin mișcare, Sală de Fitness, Terapie cu unde scurte Shortwave, Terapie prin radiofrecvență, Laseroterapie, Sală de recuperare prin termoterapie, Împachetări parafină, Împachetări nămol, Baie galvanică 4 celule, Hidromasaj. Mai există Cabinet medical, Cabinet consiliere psihologică și Cameră de relaxare, plus spații administrative.

Citește și:

A fost inaugurat Centrul Social de Zi din Beclean. Terapie, consiliere psihologică și relaxare pentru persoanele vulnerabile (FOTO)

SPUNE-TI PAREREA