Un adolescent de 15 ani a fost agresat pe o stradă din Bistrița de către un bărbat și o femeie, ambii cu mult mai în vârstă decât el.

Conform unui comunicat de presă al poliției, la data de 7 martie a.c., în urma unei sesizări și a cercetărilor efectuate într-un dosar privind comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat, depistat și reținut un bărbat de 37 de ani și o femeie de 36 de ani, ambii din Bistrița, cercetați pentru comiterea faptei.

Cei doi sunt bănuiți că, în dimineața de 7 martie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din Bistrița, l-ar fi lovit pe un minor de 15 ani din municipiu, provocându-i acestuia suferințe fizice.

În prezent, cei doi se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 8 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.
Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.

SPUNE-TI PAREREA