Un accident rutier a avut loc în această seară între localitățile Nușeni și Rusu de Sus. Conform ISU BN, un bărbat a fost rănit după ce o mașină s-a răsturnat.

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Beclean a preluat, in urma cu puțin timp, un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, în urma unui accident rutier produs între localitățile Nușeni și Rusu de Sus. Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident (răsturnat).

Victima a fost stabilizată și transportată la CPU Beclean pentru investigații medicale amănunțite. Prezenta suspiciune de fractura la un membru superio“, a transmis ISU BN.

UPDATE IPJ BN: În această seară, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un accident de circulație semnalat pe Drumul Județean 172A, între localitățile Rusu de Sus și Nușeni.

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Rebrișoara a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferului, acesta fiind ulterior transportat la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Beclean în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii accidentului.

SPUNE-TI PAREREA