Vremea rămâne, în următoarele zile, deosebit de caldă pentru această perioadă. Conform Meteo.BN, anomalia termică pozitivă depășește 10 – 12°C, așa că ne așteptăm al un aspect de primăvară în toată regula.

Săptămâna care urmează, în județul nostru, rămâne deosebit de caldă! Încheiem, astfel, luna februarie într-o anomalie termică pozitivă care depăşeşte 10 – 12°C !

Ca aspect, următoarele cel puțin 5-7 zile vor aduce o vreme în general frumoasă, cu nori sporadici dar lipsită de precipitații. Valorile termice vor fi foarte ridicate pe timpul zilelor, când maximele vor depăṣi, pe arii extinse, 14/15°C.

Pentru că, treptat, chiar dacă pe o circulație sudică încă, intrăm sub influența dorsalei exterioare a anticiclonului siberian, treptat, nopţile vor deveni mai reci sub incidența unei răciri radiative puternice în condiţiile unui cer mai mult degajat. In acest sens, cu siguranță în regiunile depresionare dar local şi în rest, valorile de temperatură vor scădea, uşor, sub 0°C. Mediile diurne însă, vor rămâne foarte ridicate pe baza maximelor înalte.

În concluzie, vreme bună toată săptămâna viitoare, cu maxime diurne foarte ridicate dar, odată cu stabilizarea condiţiilor ṣi a cerului degajat, cu minime care pot coborî sub 0°C“, a transmis Meteo.BN.

SPUNE-TI PAREREA