Un elev de clasa a X-a de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița are nevoie de ajutorul comunității după ce, de curând, a fost diagnosticat cu leucemie.

Un turneu caritabil de fotbal va avea loc la finalul acestei săptămâni în sala de sport „Dorin Moruțan“ de la Liceul cu Program Sportiv cu scopul de a-l ajuta.

Potrivit conducerii Liceului cu Program Sportiv Bistrița, Bogdan Prunar este elev în clasa a X-a și la începutul acestui an a fost diagnosticat cu leucemie.

Începutul anului a venit, din păcate, cu o veste tristă pentru liceul nostru. Prunar Bogdan, elev în clasa a X-a D, a fost diagnosticat cu leucemie, fiind internat la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca de mai bine de o lună de zile. Liceul nostru îi transmite lui Bogdan că nu este singur în această bătălie, tot LPS-ul este alături de el, pentru a forma o echipă puternică și pentru a câștiga acest meci dificil”, a transmis conducerea școlii într-un mesaj postat pe pagina oficială de pe Facebook.

Pe această cale, Liceul cu Program Sportiv Bistrița face și un apel la toți cei care doresc să îi fie alături lui Bogdan în această luptă și le solicită să participe la turneul caritabil de fotbal care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, de la ora 09:00, în sala de sport ”Dorin Moruțan”.

Dacă vreți să fiți alături de Bogdan în această bătălie, sunteți așteptați la turneul de fotbal dedicat lui, unde puteți face donații și cumpăra bilete la tombola organizată în acest sens”, a mai transmis conducerea școlii.

De asemenea, cei acre doresc să acorde suport familiei pot face donații în contul RO14BTRL00601201542475XX sau prin BTPAY LA NR. 0743016117 – POP IRINA (mama lui Bogdan).

 

SPUNE-TI PAREREA