Trei autoturisme au fost implicate joi seara într-un accident rutier în municipiul Bistrița, în zona Coroana. Din primele date transmise de către poliție, un autoturism care ar fi fost condus de un bărbat de 49 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din Bistrița, acesta fiind ulterior proiectat într-un autoturism parcat. În urma accidentului, un pasager din autoturismul condus de șoferul din Bistrița a fost rănit. Bărbatul de 31 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul de 49 de ani a părăsit locul producerii evenimentului până la sosirea polițiștilor, așa că s-a deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de părăsirea sau modificarea locului accidentului cât și cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În cele din urmă, șoferul a fost identificat.
„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, la scurt timp, bărbatul de 49 de ani din Jelna a fost depistat pe raza municipiului Bistrița. Acesta a fost condus la sediul poliției unde a fost testat cu aparatele din dotare. Rezultatul a fost pozitiv în cazul consumului de alcool, fiind indicată valoarea de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit“, a informat IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA