Miercuri, 21 februarie 2024, de la ora 16.00, Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud, prin Clubul Cultural CoșBook, găzduiește lansarea cărții „Ocheanul fermecat”, de Ioana Ardelean Rusu, ilustrată cu mult talent, creativitate și profunzime de Laura Greaca și Livia Greaca. Alături de autoare, vor fi prezenți Monica Halaszi, Menuț Maximinian și Ioan Pintea.

Catea scrisă de bistrițeanca Ioana Ardelean Rusu, o artistă complexă care stăpânește și notele muzicale și cuvintele, este o poveste plină de sensibilitate și fantezie care vorbește despre conexiunile noastre cu universul și unii cu alții.

Cartea conține un amalgam de emoții și profunzime, o manieră neașteptată de a explica copiilor cum sufletele lor au ajuns aici pe pământ având deja amintirea unui miros tulburător de familiar cum este regina nopții din grădina bunicii. Cuvintele scriitoarei curg într-un mod liniștitor și din ele răzbat candoarea, pasiunea ei pentru frumos și nostalgia unor mici lucruri familiare care ne aduc fericirea în existența noastră pe pământ.

Citește și:

Lumea fascinantă văzută prin „Ocheanul fermecat“, cartea scrisă de bistrițeanca Ioana Ardelean Rusu

 

SPUNE-TI PAREREA