Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Teaca din Bistrița-Năsăud. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase adulți și un copil. Din cauza numărului mare de victime, a fost nevoie de autospeciala de transport victime multiple.

În urma recunoașterii de la locul accidentului s-a constatat ca în cele doua autoturisme se aflau șase adulți și un copil. Aceștia sunt conștienți și cooperanti, li se acorda primul ajutor la locul solicitării.

La caz au fost direcționate un echipaj de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple, două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare. Acesta din urma a asigurat masurile de apărare împotriva incendiilor, unul din autoturismele implicate în accidentul rutier fiind răsturnat în afara părții carosabile“, a informat ISU BN.

După ce au fost stabilizați, cinci adulți au ajuns la spital: o victimă de cod galben care a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD, o victimă cod galben preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și trei victime cod verde care au fost preluate de către autospeciala de transport victime multiple.

SPUNE-TI PAREREA