Pentru atragerea noilor jucători și menținerea clienților fideli, cazinourile online oferă diverse recompense. Astfel de cadouri sunt importante pentru clienți. Este crucial să înțelegem ce caracteristici au programele de loialitate și ce tipuri de recompense pot fi obținute. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul https://fixbet.ro/, iar alegerea în favoarea celui mai responsabil cazino poate fi făcută în mod informat.

Tipuri de bonusuri în programele de loialitate

În întreaga industrie a jocurilor de noroc, există mai multe variante de recompense. Toate se deosebesc prin condițiile de obținere. Fiecare dintre ele poate fi împărțit în depozit și fără depozit. Prima variantă constă într-o sumă de bani, de obicei un procent din depozit, care este creditat în contul de joc. A doua variantă constă în rotiri gratuite pentru sloturi.

Bonusul de bun venit 

Bonusul de înregistrare este acordat jucătorului la momentul înregistrării. Adesea, acesta constă într-un procent din depozit și în rotiri gratuite. De asemenea, recompensa poate fi oferită pentru efectuarea unui depozit în cont. Aceste beneficii sunt acordate automat odată ce fondurile sunt transferate în cont.

Rotirile gratuite (Free-spin)

Rotirile gratuite (Free-spin) sunt oferite pentru anumite sloturi populare. Acest tip de recompensă este apreciat de iubitorii de noutăți în lumea jocurilor de sloturi. Datorită lor, aceștia pot face rotiri gratuite ale rolelor și pot revendica premii. Ele pot fi obținute ca parte a unui pachet de bun venit, în cadrul unui program de loialitate sau prin intermediul codurilor promoționale.

Bonusurile pentru vizite

Aceste bonusuri sunt oferite jucătorilor deja înregistrați pentru vizitele ulterioare pe platformă. Aceasta oferă jucătorilor un stimulent pentru a face noi depuneri și a continua activitatea de joc. Acest tip de bonusuri seamănă cu cel de bun venit și se acordă sub formă de procentaj din depozit, dar într-o valoare mai mică.

Bonusurile cashback 

Bonusurile cashback sunt oferite vizitatorilor pentru a primi înapoi un procent din suma transferată pe contul lor de joc sau din pierderile nete. Aceasta ajută jucătorul să experimenteze mai puține emoții negative și să nu renunțe la procesul de joc după prima încercare nereușită. Un astfel de bonus acționează mai mult ca o asigurare pentru cei care au avut o sesiune mai puțin norocoasă. Prin acest mod, se poate menține interesul și participarea jucătorului la procesul de joc.

Cluburile VIP și recompensele lor

Unele platforme au propriile lor programe de loialitate pentru clienții fideli. De asemenea, sunt create cluburi VIP, la care au acces clienții fideli cu o experiență mare în jocuri. Aceasta este o recompensă pentru jocul constant. Acestea au mai multe niveluri, iar cadourile sunt mai valoroase.

 

SPUNE-TI PAREREA