Un accident a avut loc în această dimineață în orașul Năsăud, la ieșirea din oraș spre localitatea Salva. Un tânăr de 24 de ani a intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Daunele s-au extins la alte trei mașini care staționau. Tânărul băuse alcool înainte de a se urca la volan și avea și permisul reținut.

Astăzi, 9 decembrie, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident rutier, produs în oraș.

Din primele date, un tânăr de 24 de ani, din Rebrișoara, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Năsăud-Salva, într-o curbă a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism care stationa în afara părții carosabile. Din impact, acesta a fost proiectat în alte trei autovehicule, parcate în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 24 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatul drugtest fiind negativ și de 0, 55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul testării etilotest, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice. Totodată, în urma verificărilor, a reieșit faptul că acesta are reținut permisul de conducere“, a informat IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA