Poliția locală și pompierii militari din Bistrița, cu tehnică specială, au intervenit astăzi în zona Zăvoaie din Bistrița unde au fost solicitați de către stpânul unui patruped.

Forțele de ordine au avut parte de o misiune specială după ce aventura unui câine de talie mare s-a terminat prost. Patrupedul care alerga o pisică a vrut să se întreacă pe sine, așa că a rămas cu laba blocată între crengile unui copac. Stăpânul care nu a găsit o soluție să elibereze animalul agitat a sunat la 112 și a solicitat ajutor.

Poliția Locală Bistrița a relatat totul înr-o postare pe Facebook:

Totul e bine când se termină cu bine !
Nu, nu este vorba de omonima lui Shakespeare ci de operațiunea de salvare a unui patruped de talie mare, ce în goana lui după o pisică, a rămas blocat într-un…. pom.
Ieri, în urma unui apel 112, colegii noștri ce deservesc apelurile de urgență au fost solicitați în zona Zăvoaie. Cățelul avea laba stângă prinsă între ramificațiile unui pom. Era agitat și speriat, de aceea, pentru eliberarea acestuia colegii noștri au solicitat sprijinul ‍pompierilor militari din cadrul ISU Bistrița – Năsăud, specializați în astfel de operațiuni și care au în dotare tehnică de intervenție.
Echipa de salvatori a reușit să elibereze patrupedul sub stricta supraveghere a proprietarului, care la final a și exclamat “ să te mai văd acum alergând după pisici !”
Poliția locală a asigurat perimetrul în timpul desfășurării operațiunii, ținând deoparte mulțimea de curioși.
Prin efortul tuturor, la final, nu putem decât să mulțumim celor implicați în salvarea patrupedului și să spunem că “ totul e bine când se termină cu bine” !

SPUNE-TI PAREREA