Un accident rutier a avut loc la primele ore ale dimineții la Sângeorz-Băi, unde a avut loc a coliziune între un autoturism și o căruță. Un bărbat a fost rănit, în timp ce un adolescent a reușit să sară din căruță.

„În aceasta dimineață, Stația de Pompieri Sângeorz-Băi a intervenit în localitate la un accident rutier produs intre un autoturism și un atelaj hipo în care se aflau un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și un minor în vârstă de 15 ani.

Copilul a sărit din atelaj, iar bărbatul a suferit multiple leziuni și traumatisme. A fost stabilizat și preluat conștient de echipajul de prim ajutor SMURD pentru a fi transportat la CPU Năsăud“, a transmis ISU BN.

Căruțașul consumase alcool

Polițiștii au venit cu informații sulimentare în ceea ce privește accidentul petrecut în această dimineață.

Astăzi, 5 decembrie, polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a producerii unui accident rutier, pe Drumul Național 17D.

Din primele date, impactul a avut loc între un autoturism, condus de un bărbat de 56 de ani din Sângeorz-Băi și un atelaj hipo în care se afla un bărbat de 38 de ani din aceeași localitate. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 38 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost testați cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul căruțașului.

Polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Traficul rutier a fost afectat în zona accidentului timp de o oră“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA