Elevii Școlii Gimnaziale din Budacu de Jos au adus o notă specială la celebrarea Zilei Naționale a României, marcând cu bucurie și creativitate evenimentul care marchează Marea Unire de acum 105 ani. Într-un gest plin de dragoste și patriotism, tinerii au organizat diverse activități pentru a sărbători această zi importantă.

Școala din Budacu de Jos a fost mărturie a unui spectacol unic, în care elevii au prezentat mesaje de iubire pentru țară, au confecționat steaguri și au intonat versuri. Fiecare clasă și-a adus contribuția personală, scriind mesaje inspiraționale și exprimându-și mândria de a fi români. „România, te iubesc, ești o țară puternică“, „Mândri că suntem români“, „Țara mea frumoasă“, „România, te iubim, ești preferata noastră“, „România e TARE“, sunt doar câteva dintre mesajele scrie de elevi pe un panou secial.

Cu entuziasm și voie bună, elevii au cântat cântece patriotice care au adus un suflu de veselie și emoție în atmosfera școlii. Profesorii au fost impresionați de implicarea și dedicarea elevilor în pregătirea acestor momente speciale, recunoscând efortul depus pentru a face această zi deosebită.

O altă surpriză plăcută a fost prezentarea de steaguri tricolore confecționate manual de către elevi.

Ziua s-a încheiat cu promisiunea că elevii din Budacu de Jos vor continua să cultive această pasiune pentru țară și să se implice în comunitate cu aceeași dedicație și entuziasm. Toată activitatea s-a desfășurat în Căminul cultural din Budacu de Jos.

SPUNE-TI PAREREA