Foto: Ciocan Cornel

Municipiul Bistrița începe să intre în atmosfera Sărbătorilor de iarnă. Iluminatul festiv și Târgul de Crăciun vor fi inaugurate oficial, în zona centrală.

Evenimentul va avea loc joi, 30 Noiembrie, de la ora 18.00. Magicianul Robert Tudor și Kamelia Melnic, dar și Trupa de Teatru Alexandru Misiuga vor face atmosferă cu animații pentru copii.

Tot azi, de la ora 18.00, s deschide Târgul de Crăciun unde găsiți bunătăți și produse de artizanat realziate în Bistrița-Năsăud:

„Inima cetății pulsează bucurie și lumina se revarsă peste Târgul de Crăciun. Căsuțele sunt pline de surprize și bunătăți create cu pasiune de producători și meșteșugari Produs în Bistrița-Năsăud. Moș Crăciun, elfii și Crăiasa Luminiiaduc magie și zâmbete la căsuța Faptelor Bune.Vă așteptăm pe toți mâine, 30 noiembrie 2023, în Piața Centrală, să luminăm orașul cu bucurie“, a transmis Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.

 

1 COMENTARIU

  1. Asta e! Piata Centrală a orasului Bistrita este prea mică pentru a inghesui aici toate activitătile legate de „Târgul de Crăciun” . In primul rand patinoarul artificial nu-și are locul cel mai potrivit lângă Biserica Evanghelică și ar trebui amenajat tot in fata Casei de Cultură. In felul acesta, Piata Centrală ar fi mai aerisită pentru putea găzdui scena pentru evenimentele culturale si religioase legate de sărbătorile de iarnă.
    De asemenea, poate ar fi mai bine ca si partea comercială să rămână in Piata Mică amenajată corespunzător, unde au fost mutate din vară căsutele din lemn pentru a gazdui si piata de produse traditionale din timpul anului.
    Pentru comparatie, târgul de Crăciun din Craiova, considerat unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa se desfășoară în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul.
    (Vezi: https://www.capital.ro/targ-craciun-craiova-data-deschiderii.html)

SPUNE-TI PAREREA