Mai mulți adolescenți au primit „de lucru“ după ce au lăsat în urma lor PET-uri de suc, doze, pungi și alte ambalaje. Aceștia au făcut gălăgie într-o zonă verde dintr-un cartier al municipiului Bistrița, așa că vecinii au chemat poliția locală. Polițiștii locali i-au pus să strângă toate gunoaiele și să le adune într-un sac menajer. Adolescenții au fost cooperanți și nu au avut nimic de obiectat, așa că s-au ales doar cu un avertisment.

„PET-uri de suc, doze de cafea, pungi de chipsuri, un sac de reziduuri menajere aruncate pe spațiul verde…. și multă gălăgie! Asta au găsit colegii noștri care au răspuns sesizării unor bistrițeni.
Au fost identificați, pe strada Împăratul Traian, mai mulți tineri ce socializau într-un mod gălăgios și care au confundat zona verde din împrejurimile blocului de locuințe cu coșul de gunoi.
Polițiștii locali i-au obligat sa facă curățenie în prezența lor iar pentru faptul că au fost cooperanți, de data aceasta au scăpat doar cu un avertisment verbal. Au fost îndepărtați din zonă“, a transmis Poliția Locală Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA